Letöltések
Previous 1 164 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Húsos karalábéragu

Hozzávalók

1 közepes vöröshagyma
5 ev?kanál olaj
60 dkg darált sertéshús
fél kiskanál só
fél mokkáskanál ?rölt fekete bors
félmaréknyi bazsalikomlevél
3 paradicsom
4 ev?kanál ketchup
4 zsenge karalábé
1 csokor petrezselyem

      A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, majd a forró olajon üvegesre sütjük. A darált húst hozzáadjuk, kevergetve 5 percig pirítjuk. Ezután megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított bazsalikommal f?szerezzük. A kis kockákra vágott paradicsomot beledobjuk, a ketchuppal ízesítjük, majd annyi vizet öntünk rá, hogy ujjnyira ellepje. A karalábékat vékonyan meghámozzuk, kisujjnyi hasábokra vágjuk, és a húshoz adjuk. Lefödve, kis lángon kb. 12 perc alatt roppanósra pároljuk. Tálaláskor fölaprított metél?hagymával megszórjuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 515 kcal / 2153 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY