Fényképek
Previous 1 988 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Bacchus körtéje

Hozzávalók

      4 körtét meghámozunk, négybe vágjuk, magházát kivájjuk, és lefödve fél deci vízzel félpuhára pároljuk. 1-1 csapott kiskanál ?rölt fahéjjal és ánizzsal f?szerezzük, 2 ev?kanál mézet és fél deci édes fehérbort ráöntünk. 1 ev?kanál finom olajjal meglocsoljuk, majd hozzáadunk 2 deci forrásban lév? vizet. Kis lángon 8-10 percig pároljuk, végül levét 2 felvert tojássárgájával s?rítjük. Parányi reszelt szerecsendióval adjuk meg végs? zamatát. Azon forrón tálaljuk.


Elkészítési id?: 35 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY