Képregények
Previous 1 862 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Fehérboros póréhagyma

Hozzávalók

      2 karcsú póréhagymát megtisztítunk, és 2 centis darabokra vágunk. Serpeny?ben 4 ev?kanál megforrósított olajon megfuttatjuk, de miel?tt megpirulna, egy kevés vizet öntünk alá. 6-8 perc alatt roppanósra pároljuk. Közben elkészítjük ugyanazt a mártást, amelyet a fürjtojásokhoz. Tálaláskor ebben forgatjuk meg a póréhagymát.


Elkészítési id?: 25 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY