Fényképek
Previous 1 1544 1 2 ... 1633  Last


Spárga mártásokkal

Hozzávalók

      A spárgát minden mártáshoz ugyanúgy készítjük el?.. Vagyis személyenként kb. 50 dekát számítunk, amit megtisztítunk, pontosabban vékony küls? hártyáját lefejtjük, a szárak alját levágjuk. Ezután ötösével-hatosával kötegekbe rendezzük, össze is kötjük, majd enyhén sós, cukros, esetleg pár kanálka citromlével is ízesített, forrásban lév? vízben roppanósra f?zzük. A vékony levesspárgának meg a zöldspárgának 8-10 perc f?zés kell, míg a vastag szólóspárgának 12-15 perc. Ha kész, lecsöpögtetjük, és a kötöz?zsineget leszedjük róla. El?melegített tányérokra rakjuk (olvasztott vajjal fényezhetjük is) és valamilyen mártással nyakon öntjük.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY