Fényképek
Previous 1 37 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Hamis kaviár

Hozzávalók

1 közepes vöröshagyma
4 halászlékocka
1 gombost?fejnyi piros ételfesték
25 dkg búzadara
1 kis doboz olcsó fekete kaviár

      A vöröshagymát megtisztítjuk, és nagyon finomra aprítjuk vagy lereszeljük. A halászlékockákat a hagymával együtt 1 literforrásban lév? vízbe dobjuk, az ételfestékkel pirosra színezzük és kb. 15 percig f?zzük. Ezután s?r? szövés? szitán vagy gézlapon átsz?rjük. Passzírozni nem szabad! Az átsz?rt vörös hallevet a t?zre visszatesszük, a búzadarát folyamatosan kevergetve, lassan belecsorgatjuk és 2-3 perc alatt félig megf?zzük. Ekkor a lángot eloltjuk alatta, és fed?vel letakarva hagyjuk, hogy a dara az összes hallevet magába szívja. Egy közepesen mély üvegtálat h?t?szekrényben el?h?tünk, és a kih?lt hamis vörös kaviárt óvatosan a közepébe halmozzuk. Körös-körül a fekete kaviárból mokkáskanállal kis halmokat formázunk rá. Forró pirítóssal kínáljuk.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 273 kcal / 1142 kJ.
Italajánlat: száraz pezsg?.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY