Képregények
Previous 1 4 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Almás máj

Hozzávalók

60 dkg sertés-, marha-
vagy borjúmáj
fél csomag Kotányi Grillpác
f?szerkeverék
6 ev?kanál olaj
4 közepes alma

      A májat lapjában fél centi vastag szeletekre vágjuk. Széleit az esetleges inas részeket bevágjuk, majd a f?szerkeverékkel meg 4 ev?kanál olajjal bedörzsöljük. Letakarva egy éjjelen át a h?t?szekrényben érleljük. Az almát hámozás nélkül kisujjnyi vastagon fölszeleteljük, magházát kimetsszük. Az almakarikákat a maradék olajjal megkenve rostélyra vagy grillrácsra fektetjük a májjal egyetemben és oldalanként 4-4 percig sütjük. Puha kenyérrel kínáljuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 310 kcal / 1296 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor Szekszárdi Kékfrankos `98.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY