Képregények
Previous 1 88 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Paradicsomos omlett

Hozzávalók

20 dkg kemény, érett paradicsom
7 dkg vaj
1 gerezd fokhagyma
só, ?rölt bors
6 tojás
2 kiskanál tej

      A paradicsomot egy pillanatra forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, magját kikaparjuk, húsát sz?r?kanálba téve alaposan lecsöpögtetjük, majd nagyon apróra vágjuk. 2 deka vajat serpeny?ben megolvasztunk, a megtisztított, összezúzott fokhagymát és a paradicsomot beledobjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevergetve 8-10 percig sütjük. Ha a leve teljesen elpárolgott, kicsit h?lni hagyjuk. A tojásokat az alapreceptben leírtak szerint kikeverjük, a fokhagymás paradicsomot hozzáadjuk, esetleg utánasózzuk, és szintén az ott leírtak szerint, adagonként megsütjük.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 214 kcal / 895 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY