Fényképek
Previous 1 931 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Tepsiben sült gesztenye

Hozzávalók

1 kg szelídgesztenye

      A gesztenyét domború felén kereszt alakban hegyes kiskéssel bevagdossuk, tepsibe szórjuk. Süt?ben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses süt?ben 165 °C) 1 órán át sütjük, közben néhányszor megrázogatjuk. Ha kissé kih?lt, lapos oldalát bevágjuk, így szépen kibújtathatjuk a megsült szemet a héjából.


Elkészítési id?: 20 perc + sütés.
Egy adag: 417 kcal / 1750 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY