Letöltések
Previous 1 78 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Nyers csipkebogyósajt

Hozzávalók

5 kg csipkebogyó
kb. 3,5 kg cukor

      A ?keszty?s kézzel? szedett bogyókat megtisztítjuk és néhány napig puhulni hagyjuk. Utána s?r? m?anyag szitán áttörjük, ez könnyebb, ha el?tte merül?mixerrel pépesítettük. Lemérjük és a gyümölcsvel? súlyával azonos mennyiség? cukrot adunk hozzá. Ép zománcú edénybe tesszük, majd egy tiszta fakanállal, kényelmesen ücsörögve kb. 2 órán keresztül kevergetjük, amíg tömör massza nem lesz bel?le. (Nem kell f?zni!) Kedvünk szerint különféle alakúra formázzuk, majd szell?s helyen száradni hagyjuk.


Elkészítési id?: 4 óra.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY