Fényképek
Previous 1 863 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Fokhagymás körte

Hozzávalók

8 körte
6-8 levél saláta
a mártáshoz:
10 dkg majonéz
1 ev?kanál tejszín
1 citrom leve
5 dkg reszelt márványsajt
2 nagy gerezd áttört fokhagyma
a díszítéshez:
petrezselyem és citrom

      A mártáshoz a majonézt, a tejszínt, 1 ev?kanál citromlevet, a sajtot és a fokhagymát összekeverjük, és legalább 2 órára h?t?be tesszük. A körtéket, a fél gyümölcsöket meghámozzuk, félbevágjuk, magházukat eltávolítjuk, kockákra vágjuk. Citromlével meglocsoljuk, nehogy megbarnuljanak. Tálalás el?tt a megmosott salátaleveleket tálra fektetjük, a körtekockákat rászórjuk és a h?t?b?l kivett mártással meglocsoljuk.


Elkészítési id?: 30 perc + h?tés.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY