Képregények
Previous 1 992 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Barack Hawaii módra

Hozzávalók

12 karika konzervananász
(a friss még jobb)
6 ev?kanál kókuszreszelék
6 ?szibarack
10 dkg vaj
10 dkg darált háztartási keksz
10 dkg darált dió
6 dkg zsemle- vagy piskóta-
morzsa
6 dkg porcukor
12 szem meggy
4-5 ev?kanál áfonya (aszalt is
lehet)
a tálaláshoz:
12 mandulás vagy diós csók

      Az ananászt kissé lecsöpögtetjük, majd az egyik oldalát kókuszreszelékbe forgatjuk, és ezzel a felével lefelé tepsibe rakjuk. Mindegyikre egy-egy fél meghámozott barackot ültetünk. Közben a vajat fölolvasztjuk, a kekszet, a diót, a morzsát meg a porcukrot beleszórjuk. 1-2 percig kevergetve pirítjuk. Utána a barackok üregébe púpozzuk, a kimagozott meggyel meg a fölaprított áfonyával díszítjük. Forró süt?ben vagy grillsüt?ben 5-6 percig sütjük. Mandulás vagy diós csókkal díszítve tálaljuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 890 kcal / 3721 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor Tokaji Aszú 5 puttonyos.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY