Képregények
Previous 1 888 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Kukoricás vajas galuska

Hozzávalók

7 dkg vaj vagy margarin
2 tojás, só
12 dkg finomliszt
20 dkg morzsolt, f?t kukorica
a tálaláshoz:
diónyi vaj vagy margarin

      A vajat vagy a margarint habosra keverjük, majd a tojásokat egyenként beledolgozzuk. Enyhén megsózzuk, a lisztet meg a kukoricát beleszórjuk. Végül két ev?kanál segítségével forrásban lév? vízbe szaggatjuk. A megf?tt galuskákat lecsöpögtetjük és olvasztott vajba vagy margarinba forgatjuk.


Elkészítési id?: 25 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY