Képregények
Previous 1 1378 1 2 ... 1500 1633  Last


Ecetes karfiolsaláta

Hozzávalók

1 kg karfiol (fagyasztott is lehet)

3 dl víz
3 ev?kanál tárkonyecet vagy almaecet
3 ev?kanál porcukor
3 ev?kanál olaj
egy csokor petrezselyem
fél mokkáskanál ?rölt bors

      Az ecetes változathoz a karfiolt rózsáira bontjuk, és kissé sós vízben megf?zzük. Levében h?lni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük. A vízben az ecetet, a porcukrot meg az olajat elkeverjük, kissé megsózzuk. A fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük, megborsozzuk, végül beleforgatjuk a karfiolt.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 203 kcal / 849 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY