Letöltések
Previous 1 1624 1 2 ... 1633  Last


Ribiszkezselé

Hozzávalók

1 l ribiszkelé (kb. 1,3 kg ribiszke kipréselt leve)
1 kg bef?z?cukor
1 citrom leve

      A ribiszkelevet a bef?z?cukorral és a citromlével összekeverjük, majd 4-8 percig, zselépróbáig forraljuk. Forrón üvegekbe töltjük, és miel?tt lezárnánk, egy kicsit h?lni hagyjuk.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY