Fényképek
Previous 1 1605 1 2 ... 1633  Last


Cseresznyés egresbef?tt

Hozzávalók

      1,5 kiló cseresznyét szárától megtisztítunk és ugyancsak 1,5 kiló egres kocsányát ollóval levágjuk. Mindkett?t megmossuk, lecsöpögtetjük. 2 liter vízben 70 deka cukrot feloldunk, 5 szem szegf?szeget adunk hozzá, felforraljuk, végül késhegynyi tartósítószert keverünk bele. A cseresznyét és az egrest váltakozva üvegekbe töltjük és a forró tartósítólével színültig öntjük. Lekötjük és vízfürd?ben a forrástól számított 10 percig g?zöljük, majd ebben a vízben hagyjuk kih?lni.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY