Fényképek
Previous 1 1626 1 2 ... 1633  Last


Sárgabarackdzsem

Hozzávalók

1,5 kg sárgabarack
1 tasak bef?z?cukor
5 g citromsav

      A jól megmosott sárgabarackot, miután héját lehúztuk, kimagozzuk, és apróra vágjuk. A bef?z?cukrot és a citromsavat beleszórjuk és állandóan kevergetve forrásig melegítjük, majd még 1 percig er?sen forraljuk. Ha a gyümölcsöt nagyobb darabokra vágtuk, akkor a f?zési id? 3 perc. Az el?bbiekhez hasonlóan fert?tlenített üvegekbe töltjük és 15 percre fejtet?re állítjuk. Ehhez a klasszikus dzsemhez igazán nem kell ajánlólevél, bárki szívesen látja az asztalán.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY