Fényképek
Previous 1 1526 1 2 ... 1633  Last


Merlot-mártás

Hozzávalók

      A sült kacsát kicsontozzuk, majd a csontokat megpirítjuk, és csipetnyi sóval meg annyi vízzel, amennyi ellepi s?r? levet f?zünk bel?le. Ebb?l 1 decit félreteszünk, a többihez 2 deci merlot bort öntünk, és addig forraljuk, amíg a felére bes?r?södik. Ekkor még 1 deci merlot-val gazdagítjuk, és a maradék csontlével felengedjük. Ha hígnak találnánk, úgy egy kevés burgonyakeményít?vel be lehet s?ríteni. Szárnyasok és vadak méltó társa.


Elkészítési id?: 1 óra.

Italajánlat: merlot.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY