Fényképek
Previous 1 87 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Paprikatál

Hozzávalók

      4 piros, vastag húsú paprikát forró süt?ben meggrillezünk. Amikor az üveges héja hólyagosan elválik, kivesszük, deszkára teszem, b?rét lehúzzuk, és hosszában 4-6 szeletre vágjuk. Magjaitól megszabadítjuk. Zsindely- szer?en lerakjuk 8 sóban eltett, megmosott, megtörölt szardellával felváltva. A citrom levét, 4 ev?kanál hidegen préselt olajat csurgatunk rá, és frissen darált borssal, sóval ízesítjük. Egy éjszakára h?t?be tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.


Elkészítési id?: 30 perc + érlelés.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY