Fényképek
Previous 1 303 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Subás csirke

Hozzávalók

60-70 dkg levesben f?tt csirkehús (legfinomabb a comb)
1 kiskanál reszelt gyömbér
15-20 dkg dióbél
4 tojásfehérje
4 ev?kanál liszt
a sütéshez:
b? olaj

      A csirkehúst kb. 3 centis kockákra vágjuk, a gyömbérrel f?szerezzük, és 20 percig pihentetjük. Ezalatt a diót durvára vágjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a lisztet ev?kanalanként óvatosan beleforgatjuk. A húsdarabokat el?ször ebbe mártjuk, utána a dióban meghempergetjük. Kis adagokban, b?, forró olajban 2-3 perc alatt megsütjük, szalvétára szedve lecsöpögtetjük. Burgonyapürével és fejes salátával tálaljuk.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 634 kcal / 2651 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY