Letöltések
Previous 1 307 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Szárnyasmájrizottó

SzárnyasmájrizottóHozzávalók

30 dkg rizs

3 dlg margarin
1 kis fej vöröshagyma
3 ev?kanál olaj
15 dkg gomba
50 dkg kacsamáj (csirkemáj is lehet)
késhegynyi ?rölt bors
késhegynyi majoránna
fél csokor petrezselyem
15 dkg f?tt zöldborsó
10 dkg reszelt sajt

      A rizst átválogatjuk, megmossuk és csipetnyi sóval a margarinon megfuttatjuk. Dupla mennyiség? vízzel fölengedjük és lefödve kis lángon puhára pároljuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, majd az olajon üvegesre sütjük. A gombát meg a májat is megtisztítjuk, megmossuk és kis kockákra vágjuk. El?ször a gombát, azután a májat is a párolt hagymához adjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majoránnával f?szerezzük és 1-2 percig kevergetve pirítjuk; az apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk, a zöldborsót és a reszelt sajt felét beleforgatjuk, majd a rizshez keverjük. Tálaláskor a tetejét a maradék sajttal megszórjuk.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 683 kcal / 2855 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor 9-10 C M?csényi Chardonnay `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY