|
Receptek » Medvehagymás tavaszi szendvics | | |
|
2024.Máj.16. |
|
Medvehagymás tavaszi szendvics
Hozzávalók
4 szelet kenyér 20 dkg túró só o ?rölt bors néhány csepp olívaolaj 1 csomó retek jó maréknyi medvehagyma
A kenyereket vastagon megkenjük túróval. Megsózzuk, ízlés szerint borsozzuk, és néhány csepp olívaolajjal (vagy hidegen sajtolt napraforgóolajjal) megöntözzük.
Felaprított retekkel és medvehagymával beborítjuk, és máris kínálhatjuk. Ízes, vitamindús tavaszi szendvics.
Elkészítési id?: 5 perc.
Egy adag: 197 kcal / 823 kJ.
Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|