|
|
Hideg narancsleves
Hozzávalók
1 kg narancs 1 körömnyi friss gyömbér 7 dl száraz rozébor 8 szem zöldbors 1 darabka fahéj 2 szem szegf?szeg 5-6 ev?kanál cukor
A narancsokat meghámozzuk, és gerezdjeire bontjuk. A gyömbért meghámozzuk és lereszeljük. A rozét lábasba öntjük, a f?szereket meg a cukrot beleszórjuk, megforrósítjuk és a narancsot is beledobjuk. Együtt kevergetve 2-3 percig f?zzük, majd a t?zr?l lehúzzuk, és hagyjuk teljesen kih?lni. H?t?szekrényben legalább egy éjszakán át érleljük, miel?tt tálaljuk.
Elkészítési id?: 25 perc + h?tés.
Egy adag: 364 kcal / 1522 kJ.
Italajánlat: száraz rosé Szekszárdi zweigelt rosé `02.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|