|
|
Cseresznye csokoládéban
Hozzávalók
10 dkg étcsokoládé 5 dkg olvasztott vaj 1 ev?kanál triple sec lik?r 50 dkg cseresznye szárastól!
A csokoládét mikrohullámú készülékben (500 wattal 1 perc alatt) vagy egy forró vízzel teli lábas felett megolvasztjuk, a vajat és a lik?rt belekeverjük. A megmosott cseresznyéket 6 szemenként (száruk fels? végén összekötve) a gyümölcsök háromnegyed részéig a csokoládéba mártjuk. Zsírpapírral bélelt tálcán a h?t?be rakjuk. Még aznap fogyasszuk el! Fehér csokoládéval is pompás. Készíthet? vegyesen is. Ügyes háziasszony kézi cseresznyemagozóval eltávolíthatja a magot. Ez nagyon hasznos, ha kisgyereknek tálaljuk.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|