|
|
Zselébe zárt gyümölcsök
Hozzávalók
2 csomag átlátszó tortazselépor 40 dkg eper 30 dkg sárgabarackbef?tt a díszítéshez: tejszínhab
A tortazseléport az el?írás szerint elkészítjük. Az epret megmossuk, kicsumázzuk. A szemeket el?ször félbe, majd további 2-3 darabra vágjuk. A sárgabarackbef?ttet lecsöpögtetjük, az eperhez hasonló nagyságúra vágjuk. 4 egyszemélyes pudingformába elosztjuk a gyümölcsöket, majd a zselét rámerjük. A tálkákat többször megrázzuk, hogy a zselé mindenhová befolyjon. H?t?szekrényben kocsonyásodni hagyjuk. Tálaláskor a formákat egy pillanatra meleg vízbe mártjuk, majd a kész kocsonyákat tányérra borítjuk. Tejszínhabbal díszítve kínáljuk.
Elkészítési id?: 40 perc+dermedés.
Egy adag: 120 kcal / 502 kJ.
Italajánlat: félszáraz rosé pezsg? Hungaria Rosé.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|