|
|
Ribiszkedzsem eperrel
Hozzávalók
1,5 kg piros ribiszke 1 kg érett eper 2 kg bef?z?cukor
A leszemezett ribiszkét 2 deci vízben felforraljuk és 10 percig er?sen f?zzük, ezután a cukrot ráöntjük és ha ismét forr, a megtisztított epret is beledobjuk. 5 percnyi forralás után fert?tlenített, melegen tartott üvegekbe merjük és csavaros tet?vel azonnal lezárjuk. Fejtet?re állítjuk és csak 5 perc után fordítjuk talpra. Aki nem kedveli a magokat, az az egreszselénél leírtak szerint a ribiszkét átsz?rheti és az epret azután adhatja hozzá.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|