|
|
Gombaleves raviolival
Hozzávalók
(8 személyre)
1 csomó újhagyma 4 dkg Rama margarin 1,2 l húsleves 80 dkg konzerv hámozott paradicsom 50-50 dkg fehér és barna csiperke 2 csomag készen kapható sajtos ravioli (50 dkg), só 2-3 ev?kanál szójamártás 1 ev?kanál balzsamecet 1 kis csokor friss bazsalikom
Az újhagymát megtisztítjuk, fél centi vastagra fölszeleteljük, majd a megforrósított margarinon megfonnyasztjuk. A levessel fölöntjük, fölforraljuk. A paradicsomot lecsöpögtetjük, kis kockákra vágjuk. A kétféle gombát megtisztítjuk, cikkekre vagy szeletekre vágjuk, majd a paradicsommal és a raviolival együtt a levesbe szórjuk. 8-10 perc alatt puhára f?zzük, ha kell, utánasózzuk. A szójamártással és a balzsamecettel kellemesen pikánsra ízesítjük, végül fölaprított bazsalikommal adjuk meg végs? zamatát.
Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 268 kcal / 1129 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (Egri chardonnay `99 barrique).
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|