|
|
Juhtúrós sült burgonya
Hozzávalók
80 dkg burgonya, só 6 ev?kanál olaj 1 mokkáskanál ?rölt bors 25 dkg juhtúró
A burgonyát alaposan megmossuk, majd héjában, enyhén sós vízben szinte teljesen puhára f?zzük. Lesz?rjük, h?lni hagyjuk, meghámozzuk, majd félcentis ka-rikákra szeleteljük. Nagy tepsiben szétterítjük, olajjal meglocsoljuk, forró süt?-ben halványsárgára sütjük. A juhtúrót rámorzsoljuk, és néhány percre a süt?be visz-szatoljuk. Aki szereti, tejföllel is meglocsolhatja, s?t,
finomra vágott kaporral is f?szerezheti.
Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 288 kcal / 1204 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (Etyeki sauvignon blanc 2000).
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|