|
|
Mézes-f?szeres malacoldalas
Hozzávalók
1,4 kg b?rös malacoldalas só, 3-3 ev?kanál méz, szójamártás és narancslé 2 ev?kanál ketchup 1,5-1,5 ev?kanál vörösborecet és fehérbor 4 gerezd áttört fokhagyma 1 kiskanál porrá tört mustármag ?rölt bors
Az oldalast 4 részre vágjuk, sós vízben puhára f?zzük, lecsöpögtetjük. B?rös oldalát bevagdossuk. A mézet az ízesít?kkel és a f?szerekkel összekeverjük, majd alaposan a húsba dörzsöljük úgy, hogy a b?rös oldalra is jusson bel?le. Forró grillsüt?ben kb. 35 perc alatt megsütjük. Sült burgonyával és párolt zöldségekkel tálaljuk.
Elkészítési id?: 2 óra 50 perc.
Egy adag: 2345 kcal / 561 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (Tokaji szamorodni `98).
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|