|
|
Avokádó lazachabbal
Hozzávalók
10 dkg füstölt lazac 30 dkg natúr krémsajt 2 dl tejszín, 2 avokádó
A lazacot merül?mixerrel pürésítjük, majd a krémsajttal összekeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, óvatosan az el?z?ekbe forgatjuk, és 10-15 percre a h?t?szekrénybe tesszük. Ezalatt az avokádót félbevágva kimagozzuk, húsát a héjból kiemeljük, vékonyan fölszeleteljük. A lazachabot forró vízbe mártott kanállal tányérra "szaggatjuk" és az avokádóval, mint körettel körberakjuk. Pár szem konzerv zölborssal is díszíthetjük. Friss pirítós illik hozzá.
Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 446 kcal / 1865 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (Siklósi Chardonnay Barrique `99).
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|