|
|
Napraforgómag krém
Hozzávalók
20 dkg tisztított, natúr napraforgómag 1 kiskanál kapribogyó 1 gerezd fokhagyma só, ?rölt fekete bors 6 ev?kanál hidegen sajtolt napraforgóolaj
A napraforgómagot szárazon (azaz zsiradék nélkül), serpeny?ben nem túl sötétre pirítjuk. Ha kih?lt, kétharmadát megdaráljuk, az apróra vágott kapribogyót és az összezúzott fokhagymát hozzáadjuk. Sóval, borssal ízesítjük, a napraforgóolajjal elkeverjük, végül az egészben hagyott napraforgómagot is beleszórjuk. Letakarva beh?tjük. Teljes ki?rlés? lisztb?l sütött kenyérre kenve, friss zöldségfélék társaságában kínáljuk, s?t, finomra vágott petrezselyemmel vagy metél?hagymával is meghinthetjük.
Elkészítési id?: 20 perc + h?tés.
Egy adag: 2007 kcal / 480 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|