|
|
Zsiványpecsenye
Hozzávalók
40 dkg sovány sertés- comb vagy marhahátszín 20 dkg húsos szalonnna 4 nagy burgonya 4 nagy vöröshagyma 2 zöldpaprika 1 kiskanál Kotányi grill steak Argentína f?szersó
A húst megmossuk, fél centi vastag szeletekre vágjuk. A szalonnát hasonló nagyságúra, csak vékonyabbra szeljük. A meghámozott burgonyát és a hagymát fölkarikázzuk. A paprikát kicsumázzuk, és a hús illetve a szalonna méretére daraboljuk. Ezeket váltakozva nyársra f?zzük úgy, hogy a két végére hús kerüljön. Megf?szerezzük, és parázsló faszén fölött forgatva, 25 perc alatt ropogósra sütjük.
Elkészítési id?: 50 perc.
Italajánlat: száraz vörösbor Villányi kékfrankos `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|