|
Receptek » Paradicsompaprikás tatárbifsztek | | |
|
2024.Máj.15. |
|
Paradicsompaprikás tatárbifsztek
Hozzávalók
2 paradicsompaprika 1 kicsi piros er?s paprika 1 kis fej vöröshagyma 1 csokor metél?hagyma 30 dkg darált bélszín 1 tojás 1 kiskanál mustár só, ?rölt bors
A paradicsompaprikákat megmossuk, kicsumázzuk és egészen finomra vágjuk. Az er?s paprikát is beleaprítjuk. A hagymát megtisztítjuk és a metél?hagymával együtt felaprítjuk. A darált bélszínt a tojással, a paprikával, a hagymával, a metél?hagymával és a mustárral összekeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk és jól egybedolgozzuk. A pirospaprikától nemcsak több lesz, de szép étvágygerjeszt? piros színt is kap. A szokásos módon egy tányér közepére halmozzuk és friss paradicsommal, uborkával, salátalevelekkel körítjük. A tetejére díszítésül kaviárt is szórhatunk. Pirított kenyérrel azonnal tálaljuk.
Elkészítési id?: 30 perc.
Italajánlat: száraz vörösbor Villányi cabernet sauvignon `98.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|