|
|
Grillezett kolbászkák
Hozzávalók
60 dkg virsli, esetleg kolbász a tálaláshoz: többféle mustár
A virsliket hosszában kettévágjuk, majd kerek oldalukat fél centi távolságban s?r?n beirdaljuk. Megforrósított grill-lapon 5-6 perc alatt megsütjük, közben megforgatjuk, de vigyázzunk, ne szúrjunk bele a villával. Tálaláskor különböz? íz? mustárokat kínálunk hozzá.
Elkészítési id?: 10 perc.
Egy adag: 420 kcal / 1756 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor Szekszárdi kadaka `98.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|