|
|
Töltike mint sörkorcsolya
Hozzávalók
1 kisebb vöröshagyma 2 ev?kanál olaj 10 dkg rizs, só 20 db permetezetlen sz?l?levél citromlé 2 szál debreceni kolbász 20 dkg ömlesztett sajt 2 kisebb sárgarépa ?rölt bors
A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és az olajon üvegesre sütjük. A rizst megfuttatjuk benne, és 1,5-2 deci vízzel fölöntjük. Kissé megsózzuk, lefödve puhára pároljuk. A sz?l?leveleket 1 ev?kanál citromlével ízesített, sós vízben 6-7 percig f?zzük, azután lecsöpögtetjük. A debrecenit ledaráljuk, majd a sajttal és a finomra reszelt répával együtt a langyos rizsbe keverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és a sz?l?leveleket a káposztához hasonlóan ezzel megtöltjük. El?ételként vagy sörkorcsolyaként kínáljuk.
Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 420 kcal / 1756 kJ.
Italajánlat: pilseni tipusú világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|