Meggy pudingos
Hozzávalók
Felvert vajas tésztalap: 0,2 kg vaj, 0,2 kg marga-rin, 0,4 kg porcukor, 0,4 kg liszt, 10 db egész to-jás, 0,4 dkg citromhéj
Meggypuding: 1 kg puding, 0,2 kg dió, 0,2 kg ma-zsola, 0,1 kg vaníliás cukor, 0,4 dkg citromhéj, 0,1 kg zselatin, 0,1 dkg fahéj, tejszínhab a díszí-téshez
Felvert vajas lapot készítünk, amit sütés után keretbe helyezünk. A tölteléknél felsorolt anyagokat habüstben összekeverjük, a fahéj ki-vételével. Amikor a zselatin kezd húzni, a tölteléket a felvert vajas lapra öntjük, elsimítjuk, felületét megszórjuk a fahéjjal. H?t?ben dermesztjük, majd szeletelés után tejszínhabbal díszítjük.
Forrás:
www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|