|
|
Málnás kosárka
Hozzávalók
Sárga linzer-tészta: 0,9 kg liszt, 0,3 kg porcukor, 0,6 kg margarin, 3 db to-jás, 0,5 dkg citromhéj, 0,1 kg vaníliás cukor Málnakrém: 0,3 kg málna, 1 l tej, 0,1 kg Aranka pudingpor, citromlé ízlés szerint
A felsorolt anyagokból tésztát gyúrunk, és linzerkosárkát készítünk bel?le. A krém elkészítéséhez a málnát, a tejet és a citrom levét el-keverjük, és gyors keverés mellett hozzáadjuk a pudingport. Az el-készült krémet habzsákból a kosárkákba töltjük, majd a krém felüle-tére málnaszemeket helyezünk.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|