|
|
Halászlé korhelyesen
Hozzávalók
Hal vöröshagyma pirospaprika só babérlevél fél citrom leve 3 dl tejföl
Alaplevet f?zünk ugyanúgy, mint a hagyományos halászlénél, majd 1-2 babérlevéllel és fél citrom levével 5-6 percig forraljuk, ezután a pácolt halat hozzáadjuk, és még kb. 6 percig f?zzük. Végül 2-3 deci tejföllel dúsítjuk. Utóbbit úgy adjuk hozzá, hogy
el?ször egy kevés forró levessel simára keverjük, így öntjük a halászléhez, nehogy csomós legyen.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|