|
|
Kaszásleves
Hozzávalók
4 liter vízbe 60 deka megmosott, darabokra vágott füstölt sonkát odatesznek f?ni. 1-2 babérlevél is kell hozzá. Ha a hús megf?tt, a következ? habarást készítik: 4 ev?kanál liszt, 1 tojás, fél liter tejfel simára keverve. Ekkor öntenek hozzá 1 liter tejet. A föv? húsléhez a habarás beleöntése el?tt 1-2 kanál ecetet kell adni. A habarást lassan, folyamatos kavarás mellett öntik a levesbe, majd megsózzák.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|