|
|
Szemes paszuly habarva
Hozzávalók
Fél liter egyfajtájú száraz paszulyt 3 liter hideg vízben f?ni tesznek. Mikor félbe megf?tt. Sót kell tenni hozzá. Mikor félbe megf?tt, sót kell tenni hozzá. Ha a bab már teljesen puha, 2 ev?kanál ecetet öntenek hozzá. Azután behabarják. 3 púpos kanál lisztet, egy tojást 4 deci tejfellel simára elkevernek. Lassan még hozzáadnak másfél liter tejet. Az egészet a megf?tt paszulyhoz öntik. Míg fel nem f?, állandóan kavarni kell. Szoktak bele petrezselyem zöldet, sárgarépát is tenni.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|