|
|
Tésztatáska
Hozzávalók
Jó sok sós szalonnát vasfazékban megpirítanak, paprikát tesznek bele, egy kis vizet öntenek rá, ebbe sót és egy fél marék köleskását tesznek. Mikor fakadni kezd, ráteszik a jó apróra tört tésztát. Mikor a levét elf?tt, nem szabad tovább kavarni, csak forgatni. Ha az étel jól összeáll, de nem ragad a bogrács falához, megfordítják kanállal a széleit lenyomkodják, hogy a teteje domború legyen. Utána nem lángoló t?zön szépen lassan hagyják sülni.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|