|
|
?zragu erdei módra
Hozzávalók
(3 személyre) 60 dkg ?zragu 10 dkg füstölt szalonna 1 nagy vöröshagyma 1-1 zöldpaprika és paradicsom 15 dkg gomba (lehet?leg erdei) 1 kiskanál mustár 1 csokor petrezselyem
A húst szobah?mérsékleten felengedjük. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, serpeny?ben kiolvasztjuk. Közben a megtisztított vöröshagymát félbevágva fölszeleteljük. A szalonnát aranysárgára pirítjuk, majd f?szerezés nélkül beleöntjük az ?zragut. Nagy lángon 5-6 perc alatt megpirítjuk, majd a csíkokra vágott paprikát, paradicsomot és a cikkekre szelt gombát is hozzáadjuk. Kevergetve további 2 percig pirítjuk, a mustárral ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük. Párolt rizs illik hozzá.
Elkészítési id?: 20-25 perc.
Egy adag: 474 kcal / 1982 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|