|
|
Pelyhes, mézes joghurt
Hozzávalók
(1 személyre) 1 ev?kanál árpa-, búza-, rozs- vagy zabpehely 2 dl tej 1 ev?kanál mogyoró vagy mandula (tökmag vagy szezámmag is lehet) 1 alma néhány csepp citromlé 1 ev?kanál méz 3 ev?kanál joghurt
A gabonapelyhet 10 percre a tejbe áztatjuk. Közben a mogyorót durvára vágjuk, és a héjastól lereszelt almával együtt az el?z?ekhez adjuk. A citromlével meg a mézzel ízesítjük, végül a joghurtot is belekeverjük.
Elkészítési id?: 15 perc.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|