|
|
Feketeribiszkés zabpehely
Hozzávalók
1 l tej 8 dkg zabpehely csipetnyi só 1,25 dl feketeribiszke-szörp
A tejet a zabpehellyel, csipetnyit sózva fölforraljuk. 1 perc elteltével a t?zr?l lehúzzuk, 3-4 percre lefödjük, hogy a pehely kissé megduzzadjon, majd a ribiszkeszörppel ízesítjük. Melegen, hidegen egyaránt finom. Bármilyen másfajta gyümölcsszörppel is készülhet.
Elkészítési id?: 20 perc.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|