|
|
Paraj pongyolában
Hozzávalók
40 szál nagy parajlevél szárastól 0,5 liter sós palacsintatészta 2 gerezd fokhagyma só a sütéshez: olaj
A parajleveleket megmossuk, és a vizet kirázzuk bel?lük. A sós palacsintatésztát a szokásostól eltér?en úgy készítjük el, hogy a tojásfehérjét habbá verve forgatjuk bele a tésztába. 5-5 spenótlevelet a száránál összefogunk, a leghosszabbal körültekerjük, hogy a csokor ne nyíljon szét, majd a palacsintatésztába mártjuk és forró, b? olajban hirtelen megsütjük. Az olajba sütés el?tt dobjunk 2 gerezd fokhagymát és abban a pillanatban, amikor barnulni kezd, vegyük ki bel?le. A parajcsokrokat papírtörölköz?re szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk róluk. Tojásételek mellé illik igazán.
Elkészítési id?: 20 perc.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|