|
Receptek » Almás-hagymás burgonya kuktában | | |
|
2024.Máj.17. |
|
Almás-hagymás burgonya kuktában
Hozzávalók
1 kg burgonya 2 nagy idared alma 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 ev?kanál olaj ételízesít? por
A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk. Az almát kicsumázzuk, majd héjastól a burgonyához hasonlóan feldaraboljuk. A megtisztított hagymát és fokhagymát felaprítjuk. Mindezeket kuktába szórjuk, az olajjal meglocsoljuk, ételízesít? porral megszórjuk és 0,5 deci vizet öntünk rá. A kuktát lezárjuk, t?zre tesszük és a jelzést?l számított 4 perc múlva lehúzzuk. Ha már leh?lt, kinyitjuk. Aki szereti, tejfölt is keverhet bele.
Elkészítési id?: 40 perc.
Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|