|
|
Szalonnás csirkemájfalatok
Hozzávalók
16 szép, szív nélküli csirkemáj só, ?rölt bors, majoránna 6-7 szelet bacon fél csomag Wolf Crackings bacon
A csirkemájakat vigyázva - mert a bacon is sós - megsózzuk, ?rölt borssal és majoránnával f?szerezzük. A szalonnát akkora darabokra vágjuk, hogy a májakat beburkolhassuk vele, majd fogvájóval megt?zzük. Tepsibe rakjuk és el?melegített süt?ben, közepes lánggal kb. 12 percig sütjük. Tálra rakjuk, kenyér helyett bacon ízesítés? keksszel kínáljuk. Úgy is asztalra adhatjuk, hogy a baconban sült csirkemájakat egy-egy kekszre fektetjük.
Elkészítési id?: 40 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|