|
Receptek » Ropogós kínai kel zöldhagymával | | |
|
2024.Máj.16. |
|
Ropogós kínai kel zöldhagymával
Hozzávalók
kb. 80 dkg kínai kel 1 csomó zöldhagyma 4 ev?kanál olaj 1 csokor petrezselyemzöld só, ?rölt fekete bors
A káposztát megmossuk és kisujjnyi széles laskákra vágjuk. A hagymát zöldjével együtt karikákra vágjuk. Közvetlenül tálalás el?tt forrósítjuk fel az olajat egy nagyobb serpeny?ben, majd a káposztát, a zöldhagymát beledobjuk, megforgatjuk és jó er?s t?zön kevergetve kb. 2-5 percig sütjük, amíg a káposzta kicsit megpuhul, de még enyhén ropogós marad. Megsózzuk, borsozzuk, rátesszük a finomra aprított petrezselyemzöldet és tálaljuk. Fokhagymás, köményes pulykaszárnyhoz különösen finom.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|