|
|
Gyalogpecsenye
Hozzávalók
4 kicsi, egyforma sertésláb (köröm) só 4 virsli 3 gerezd fokhagyma 2 ev?kanál ketchup 1 ev?kanál paprikakrém 1 kiskanál mustár 1 mokkáskanál ?rölt bors 4 vékony szelet füstölt sajt
A körmöket megtisztítjuk, majd enyhén sós vízben puhára f?zzük. Utána lesz?rjük, lecsöpögtetjük, a csontokat ügyesen kiszedjük bel?le. A helyükre egy-egy lehéjazott virslit csúsztatunk, és az így megtöltött körmöket t?zálló tálba vagy tepsibe fektetjük. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk, a ketchuppal, a paprikakrémmel meg a mustárral összekeverjük, megborsozzuk, kissé megsózzuk. Az ízes mártást a húsokra kenjük, mindegyikre egy-egy szelet sajtot fektetünk, végül forró süt?ben úgy 15 perc alatt pirosasra sütjük. Sült hasábburgonyával és salátával kínáljuk.
Elkészítési id?: 2 óra 30 perc.
Egy adag: 625 kcal / 2613 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|