|
|
Majonézes céklasaláta
Hozzávalók
50 dkg f?tt céklából készített ecetes céklasaláta 4 ev?kanál kész majonéz 1 ev?kanál citromlé 1 mokkáskanál mustár késhegynyi ?rölt fehér bors fél fej saláta 1 f?tt tojás
Az ecetes változatnál elkészített céklasalátát 1 napi érlelés után lesz?rjük, és a céklát csinos kis hasábokra vágjuk. A majonézt a citromlével, a mustárral meg a borssal ízesítjük, belekeverjük a céklát. Salátalevéllel és f?tt tojással díszítve tálaljuk.
Elkészítési id?: 40 perc + f?zés + érlelés.
Egy adag: 242 kcal / 1012 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|