|
|
Zellerpüré
Hozzávalók
2 nagy zellergumó citromlé 25 dkg burgonya só, bors pici reszelt szerecsendió 2 ev?kanál liszt 1-2 dl tej
A megtisztított zellert citromlével bedörzsöljük, nehogy megfeketedjen, és a tisztított burgonyával együtt karikákra, vágjuk. A lisztet másfél liter sós vízben elkeverjük, s puhára f?zzük benne a zellert és a burgonyát. Langyosra h?tjük, majd turmixoljuk. Hozzáadjuk a tejet (amennyit felvesz), és állandóan kevergetve visszatesszük a t?zre, hogy megforrósodjon. F?tt marhahúshoz kit?n?.
Elkészítési id?: 50 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|